Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunun genel kurulu 1 Şubat'ta yapılacak

ANKARA (AA) - Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu, 1 Şubat Salı günü Ankara'da gerçekleştirilecek.Federasyondan yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Tesisleri'nde 1 Şubat'ta...

07 Ocak 2022 Cuma 10:35
Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunun genel kurulu 1 Şubat'ta yapılacak

ANKARA (AA) - Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulu, 1 Şubat Salı günü Ankara'da gerçekleştirilecek.

Federasyondan yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Tesisleri'nde 1 Şubat'ta gerçekleştirilecek seçimde yeterli çoğunluk sağlanamazsa, genel kurulun çoğunluk aranmaksızın 2 Şubat'ta aynı yerde yapılacağı belirtildi.

Genel kurulda başkan adayı olmak isteyenlerin 27 Ocak Perşembe günü mesai saati bitimine kadar başvuru evraklarını, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Federasyonları Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Seçim Kuruluna vermeleri gerektiği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.