Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, FIS Başkanı Eliasch'la görüştü

07 Ekim 2023 Cumartesi 12:37
Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, FIS Başkanı Eliasch'la görüştü

ANKARA (AA) - Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Uluslararası Kayak ve Snowboard Federasyonu (FIS) Başkanı Johan Eliasch'la İstanbul'da bir araya geldi.

Türkiye Kayak Federasyonundan yapılan açıklamada, Ali Oto'nun Avrupa Olimpiyat Komiteleri (EOC) 52. Genel Kurul Toplantısı için İstanbul'da bulunan Johan Eliasch'la görüştüğü belirtildi. Görüşmede yaklaşan yeni kış sezonu öncesi Türkiye'de yapılacak organizasyonların konuşulduğu aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ali Oto, "Sayın Eliasch'a ülkemize verdiği destekten ötürü teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda yapmayı düşündüğümüz ulusal ve uluslararası organizasyonlarla ilgili kısa bilgi verdik ve kendisini organizasyonlarımıza davet ettik." ifadelerini kullandı.

FIS Başkanı Eliasch ise önümüzdeki yıllardı FIS Kongresi'ni Türkiye'de yapmayı planladıklarını aktararak, "Türk kayağının gelişimini yakından takip etmekteyim. Kayakla atlamada kazanılan madalya, kayaklı koşudaki gelişim bizleri mutlu etmekte. FIS kongremizi önümüzdeki yıllarda Antalya ya da İstanbul'da yapmak gibi bir düşüncemiz var." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.