Tuzlaspor-Gençlerbirliği maçının ardından

- Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan: "Son derece önemli maçı kazandık. Ligin son 7 haftasında rakiplerle olan puan farkını açıp onlardan uzaklaşmak istiyorduk" - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin: "İlk yarı çok kötü oynadık"

15 Nisan 2022 Cuma 23:38
Tuzlaspor-Gençlerbirliği maçının ardından

İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 4-0 yenen Tuzlaspor'un teknik direktörü Şenol Fidan, son derece önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Eyüp Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Fidan, "Bugün son derece önemli maçı kazandık. Ligin son 7 haftasında rakiplerle olan puan farkını açıp onlardan uzaklaşmak istiyorduk. Gençlerbirliği ile aynı puanda olmamız bizi motivasyon olarak ileri taşıdı. Mükemmel bir ilk yarı oynadık. Skoru da alınca ikinci yarıda ayağa paslarla aktif dinlenme ile 90 dakikayı tamamlamak istedik. Bu saatten sonra önemli olan sonuçtu, sonucu aldığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin ise ilk yarıda çok kötü oynadıklarını vurguladı.

Kötü bir performansa imza attıklarını dile getiren Diyadin, şunları kaydetti:

"Haftalar sonra çok önemli maçta mağlubiyetin dışında ilk yarı kötü oynadık. Çok farklı geri düştük. İlk defa karşılaştığım bir şey. Üzgünüz. İlk yarı çok kötü oynadık. Mağlup duruma düştük. Fazla söylenecek bir şey yok."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.