Voleybol: Erkekler 1. Lig

YOZGAT (AA) - Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Lig yarı final maçında Sorgun Belediyespor. Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yenerek 3'te 3 yaptığı grubunu lider tamamladı. Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın...

08 Nisan 2019 Pazartesi 17:48
Voleybol: Erkekler 1. Lig

YOZGAT (AA) - Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Lig yarı final maçında Sorgun Belediyespor. Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yenerek 3'te 3 yaptığı grubunu lider tamamladı.

Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk setini Bursa Büyükşehir Belediyespor 25-22 kazandı. Karşılıklı ataklarla başlanan ikinci sette üstünlüğü ele geçiren Sorgun Belediyespor, bu seti 25-22 kazanarak durumu 1-1 yaptı.

Maçın 3. setinde rakibine büyük üstünlük sağlayan Sorgun Belediyespor, bu seti de 25-17 kazanıp setlerde 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 4. setinde Sorgun Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergileyen Bursa temsilcisi seti 25-20 kazanarak durumu 2-2 yapıtı.

Sorgun Belediyespor maçın final setinde de rakibini 15-13 yenerek sahadan 3-2 üstünlükle ayrıldı.

Kayseri'de 3 gün süren karşılaşmalarda 3 maç oynayan Yozgat temsilcisi, 3 maçını da kazanarak 7 puan topladı ve grubunu ilk sırada bitirdi.

Sorgun Belediyespor yine Kayseri'de 19-21 Nisan'da yapılacak final maçında, Beşiktaş, Erzurum Palandöken Belediyespor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.