Yozgat'ta amatör spor kulüplerine eşofman desteği

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Özel İdaresi tarafından kentteki amatör spor kulüplerine eşofman takımı dağıtıldı.Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda düzenlenen dağıtım törenine katılan Yozgat Valisi Ziya Polat, amatör sporun her zaman desteklenmesi...

13 Aralık 2021 Pazartesi 16:50
Yozgat'ta amatör spor kulüplerine eşofman desteği

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Özel İdaresi tarafından kentteki amatör spor kulüplerine eşofman takımı dağıtıldı.

Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda düzenlenen dağıtım törenine katılan Yozgat Valisi Ziya Polat, amatör sporun her zaman desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Polat, çocuk ve gençlerin bir spor dalıyla uğraşmasını, kültürel faaliyetlerde bulunmalarını her zaman önemsediklerini belirterek, "İlimizdeki 31 amatör takımımıza bugün malzeme yardımında bulunduk. İnşallah ilerleyen zamanlarda da imkanlarımız ölçüsünde desteklerimiz devam edecek. Tüm spor kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmanın ardından İl Özel İdaresi kaynaklarıyla alınan eşofman takımları kulüp temsilcilerine teslim edildi.

Törene, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş ve kulüpleri yöneticileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.