35 bin karakterli tweet!

İki Alman yazılımcı, Twitter’ın 140 karakter sınırını kırarak 35 bin karakterden oluşan bir tweet paylaştı. Twitter hemen olaya el atarak hesapları engelledi.

07 Kasım 2017 Salı 14:06
35 bin karakterli tweet!

Twitter kullanıcılarının bir çoğu 140 karakter limitinin az bulurken bazı kullanıcılar ise 280'e çıkarılacak olan karakter limitinin siteyi bozacağını söylüyor. İki kişi Timrasett ve HackneyYt isimli Twitter kullanıcıları bu tartışmalara inat 35 bin karakterden oluşan bir tweet paylaştı. Twitter, şimdiye kadar paylaşılan en uzun tweeti çok hızlı bir şekilde kaldırdı. Rekor uzunluktaki tweete ait görsellere internet üzerinden ulaşılabiliyor.

Atılan en uzun tweette şöyle yazıyor, ‘Timrasett ve HackneyYT, Twitter'ın karakter sınırını aşabilir. Bize inanmıyorsanız işte size tam 35 bin karakterlik ispatı:' şeklinde ve devamında rastgele harflerin olduğu bir metin paylaşıldı.

Bir twitter kullanıcısı bu işlemin nasıl yapıldığını açıklıyor. İki kişinin attığı tweet aslında bir URL. Eğer nasıl çalıştığını görmek istiyorsanız bu Twitter kullanıcısının adımlarını takip ederek görebilirsiniz.

dfdfdfd


Timrasett ve HackneyYT isimli kullanıcıların ilginç rekoru uzun sürmedi. Twitter, iki kullanıcının hesaplarını geçici olarak erişime kapattı ve 35 bin karakterli tweeti kaldırdı. Sonuç olarak Twitter, büyük bir sosyal medya platformu ve bu şekilde rezil olmak istemiyor. Ayrıca bu kadar uzun tweetler kullanıcılar için sorun yaratabilir.

Anahtar Kelimeler:
TwitterTweet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.