Instagram son görülme özelliği nasıl kapatılır?

Dünyanın en popüler paylaşım platformu olan Instragram'a ''son görülme özelliği'' adı altında yepyeni bir özellik daha eklendi.

19 Ocak 2018 Cuma 13:52
Instagram son görülme özelliği nasıl kapatılır?

Dünyanın en popüler paylaşım platformu olan Instragram'a ''son görülme özelliği'' adı altında yepyeni bir özellik daha eklendi. Instagram'a gelen son görülme özelliğiyle birlikte kullanıcıların en son ne zaman aktif olduğu bilgisi artık görülebilir hale geldi. 

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, DM’lerde (Doğrudan Mesajlar) konuştuğu kişilerin çevrimiçi durumunu görebilirler. Bu özellik, kişi hesabınızı takip etmese bile çalışır.

INSTAGRAM SON GÖRÜLME ÖZELLİĞİ NASIL KAPATILIR?

Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız yapacağınız işlemler oldukça basittir. Birkaç basit adımla bu özelliği kapatmak mümkün.

Özelliği kapatmak için öncelikle hesabınızdan “Ayarlar” sekmesine girin. Sonrasında ise alt kısımda yer alan ‘ Hareket Durumunu Göster ‘ seçeneğini devre dışı bırakıyoruz. Tüm işlem bu kadar. Bu kapatma işleminin ardından artık son görülme özelliğini pasif duruma çekmiş oluyoruz.

Son Güncelleme: 19.01.2018 13:54
Anahtar Kelimeler:
ınstagram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.