iOS 11'e bir güncelleme daha geldi (iOS 11.0.2 güncellemesi yayınlandı)

Apple iOS 11'i geçtiğimiz haftalarda yayınladı. Fotoğraf, galeri ve Siri'ye yenilikler getiren iOS 11, artırılmış gerçeklik özelliğini de destekliyor. Ancak yeni iOS ile ilgili aksaklıklar da son günlerin en çok konuşulan konulardan biri. iOS 11 için ilk yama iOS 11.0.1'in ardından bugün de ikinci yama iOS 11.0.2 yayınlandı.

04 Ekim 2017 Çarşamba 15:17
iOS 11'e bir güncelleme daha geldi (iOS 11.0.2 güncellemesi yayınlandı)

iOS 11 yayınlanmasından sonra gelen ikinci güncelleme ile sürümdeki hatalar gideriliyor. Apple güncelleme için hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler sunuluyor açıklamasını yaparken, güncelleme hem iPhone hem de iPad için düzeltmeler içeriyor.

Bununla beraber yeni sürüm iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinde görülen cızırtılı ses sorunu giderilirken güncelleme, S/MIME olarak şifrelenen e-postalardaki eklerin açılmama sorunu ortadan kaldırıyor.

iPhone ve iPadlere iOS 11.0.2 güncellemesi geldi

Ayrıca bazı fotoğrafların gizli kalmasına neden olan sorununda giderildiği güncellemeyi cihazına indirmek ve güncellemek için Ayarlar menüsü üzerinden Genel>Yazılım Güncellemesi sıralamasını takip edebilirsiniz. Ayrıca, iTunes yazılımı üzerinden de güncelleme işlemini hemen gerçekleştirmeniz mümkün.

shiftdelete'in haberine göre iOS 11’le birlikte Apple yeniden tasarlanan Kilit Ekranı deneyimi, yeni özelleştirilebilir Kontrol Merkezi, yeni Siri sesi ve tasarımı tamamen değişen App Store gibi yenilikler kullanıcılara sunulmuştu.

Son Güncelleme: 04.10.2017 15:20
Anahtar Kelimeler:
GüncellemeIphoneIosApple
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.