Ayranla intikamını aldı! 13 ölü

Pakistanlı bir kadın, zorla evlendirilince lassi adı verilen ayrana zehir karıştırdı. Lassiden içen 27 kişinin 13'ü yaşamını yitirdi.

03 Kasım 2017 Cuma 00:00
Ayranla intikamını aldı! 13 ölü

Pakistan'da bir kadın, zorla evlendirilince yöresel bir ayran olan lassiye zehir karıştırdı. Lassiden içen 27 kişinin 13'ü hayatını kaybetti.

Kocasının sütü içmeyi geri çevirmesi üzerine, kadının lassi denilen şekerli ayranın içine zehir karıştırdığı, çocukların da olduğu 27 kişinin bu içecekten zehirlendiği, 13 kişinin yaşamını yitirdiği, 14'ünün ise hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Polis memuru, Eylül ayında görücü usulü evlendirilen Asiya Bibi'nin, cinayet suçuyla tutuklandığını ve cinayete dahil oldukları iddiasıyla Bibi'nin sevgilisi ve sevgilisinin teyzesinin de gözaltına alındıklarını belirtti.

Son Güncelleme: 03.11.2017 12:24
Anahtar Kelimeler:
Pakistan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.