8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenlendi. İlçede bulunan bir düğün salonundaki programa konuşan Suşehri Belediye Başkanı...

08 Mart 2019 Cuma 17:00
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenlendi.

İlçede bulunan bir düğün salonundaki programa konuşan Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önemine değindi.

Türk tarihinde kadınların her zaman el üstünde tutulduğunu belirten Yüksel, "Ülkemizde kadınlara seçme ve seçilme hakkı 85 yıl önce verildi. Ancak başörtülü kadınlarımız yıllarca seçilme konusunda sıkıntı yaşadı. Hükümetimizin yaptığı ısrarlı çalışmalar neticesinde kadınlarımızın en doğal haklarına kavuşmaları sağlandı. Bu nedenle kadınlarımız için ne yapsak ve ne kadar güzel söz söylesek azdır. Bu vesileyle gününüzü kutluyorum." dedi.

AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı Sema Gönül Çevik de programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.