'Ahmet Kural gülerek parmağımı kırdı'

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun fiziksel şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olduğu Ahmet Kural'ın eski arkadaşı Naz Çekem, '2. Sayfa' canlı yayınında flaş açıklamalar yaptı.

02 Kasım 2018 Cuma 11:16
'Ahmet Kural gülerek parmağımı kırdı'

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Ahmet Kural'ın eski arkadaşı Naz Çekem, "Ahmet gülerek kafeye geldi ve gülerek parmağımı kırdı" dedi.

"ALKOLLÜYDÜ, GÖZLERİ KAYMIŞTI, DEVAMLI KÜFRETTİ"

Naz Çekem, "Ablamın doğum gününde tanışmıştım, insanların yanında çok nazik, çok kibardı. En son gördüğümde alkollüydü, gözleri kaymıştı. beni gördü 'Oo Naz Çekem sen burada mısın?' dedi. Çok büyük bir kompleks yaşıyor. İçinde bastırılmış duygular var, sonradan görme biri. Kendisinin sorunlaru var ve devamlı küfretti, ben onu sakinleştirmeye çalıştım. Barın oraya geldiğimizde tokalaştı ve o sırada gülerek parmağımı kırdı" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ahmet KuralSILA GEÇNOĞLU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.