KAHRAMANKAZAN’DA CHP-DEM UZLAŞISI VATANDAŞI TEHDİT EDİYOR

29 Mart 2024 Cuma 09:55
KAHRAMANKAZAN’DA CHP-DEM UZLAŞISI VATANDAŞI TEHDİT EDİYOR

Kahramankazan’daki CHP-DEM Kent uzlaşısı seçim öncesi ilçe sokaklarında terör estiriyor.

Her konuşmasında birleştiricilik mesajları veren CHP Adayı Selim Çırpanoğlu’nun akrabaları olan kişilerin bu yaklaşımları vatandaşın büyük tepkisine neden oluyor.

Dün gece saatlerinde, Kahramankazan sokaklarında 7 araçlık bir konvoyun, AK Parti organizasyonundan dönen kadın ve çocukların olduğu bir aracı trafikte sıkıştırmaya çalıştığı ve tehdit ettiği görüldü. Araç içinde çocukların da ağladığı sahnelerin videosu sosyal medyaya yansırken; araçlarının önü kesilen kadınlar İlçe Emniyetine sığındı.

Son günlerde özellikle gece saatleri, vatandaşları tehdit eden, trafikte sıkıştıran ve genellikle de alkollü olan bir grubun varlığından söz ediliyor. Özellikle DEM ve CHP Uzlaşısının destekçisi olan bu gruplar, Kazan sokaklarında güvenliği ve vatandaşı tehdit ediyor.

Dün gece yaşanan olayda da konvoyun başında, CHP Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Selim Çırpanoğlu’nun kardeşi ve kuzeninin yer aldığı bilgisi konuşuluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.