Altındağ'da namus cinayeti: Kardeşimi taciz ediyordu...

Ankara'nın Altındağ ilçesinde geçen hafta meydana gelen cinayetin katil zanlısı yakalandı. Zanlı, cinayeti namus nedeni ile işlediğini söyledi.

19 Haziran 2017 Pazartesi 11:10
Altındağ'da namus cinayeti: Kardeşimi taciz ediyordu...

Ankara’da geçtiğimiz Pazartesi günü işlenen cinayetinin aranan katil zanlısı teslim oldu. Zanlı, cinayeti namus nedeni ile işlediğini söyledi.

12 Haziran 2017’de Altındağ’da meydana gelen olayda Burhan İ.’i silahla vurarak öldüren katil zanlılarından bir kişi teslim olurken, bir kişi ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Teslim olan zanlı cinayeti namus yüzünden işlediğini, Burhan İ’nin kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğunu, arkadaşının da kendisine yardım ettiğini dile getirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro tarafından yakalanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme sonrasında tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.