Altındağ'da pompalı tüfeklerle sokak ortasında dehşet saçtılar

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Doğantepe mahallesinde dün akşam saatlerinde sokakta oturan kişilerin üzerine bir araçtan ateş açıldı. Pompalı tüfeklerle açılan ateşin ardından 3 kişi yaralandı.

14 Haziran 2017 Çarşamba 00:00
Altındağ'da pompalı tüfeklerle sokak ortasında dehşet saçtılar

Olay, saat 00:30 sıralarında Altındağ’ın Doğantepe Mahallesi 1315 Sokak’ta yaşandı. Cadde kenarındaki kaldırımda oturan gruba, plakası henüz belirlenemeyen otomobilden pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ateşte Ramazan P., Ahmet T. ile Furkan U. yaralanırken, saldırganlar otomobille olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine sokağa çıkan mahalle sakinleri, kanlar içerisinde kalan üç kişiyi kendi otomobilleri ile Dışkapı Hastanesi’ne kaldırıldı.

İhbar üzerine çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, 7 boş kartuş bulundu. Polis saldırganların yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.

Son Güncelleme: 14.06.2017 17:14
Anahtar Kelimeler:
AltındağAnkara Altındağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.