Miniklerin İkinci Evi!

Keçiören Belediyesi Yonca Yaşam Merkezi içerisine açılan Yonca Anaokulu miniklerin adeta ikinci evi oldu.

11 Kasım 2017 Cumartesi 11:46
Miniklerin İkinci Evi!


Keçiören Belediyesi'ne bağlı 3 -5 yaş grubundaki çocuklara hizmet veren anaokulu 2 birimden oluşuyor. 60 kişi kapasiteli anaokulunda her birim içerisinde 2 sınıf, uyku odası, boya çalışma alanı, oyun alanı, ilgi alanı, TV izleme alanı ve yemek alanı yer alıyor. Evlerindeki sıcaklık ve güven ortamını anaokuluna taşımayı ve çocukların zihinsel, bedensel ve psikolojik gelişimlerinin destekleyen eğitim vermeyi hedefleyen Yonca Anaokulu, miniklere sağlıklı ve dengeli beslenmeleri için 3 öğün de yemek hizmeti veriyor.

Eğitim programlarını çocukların yaş gruplarına göre düzenleyerek onların kişisel gelişimlerine doğru katkı sunmayı amaçlayan anaokulu yine  yaş grubuna göre İngilizce, drama, jimnastik, değerler eğitimi, satranç, mangala gibi aktiviteler düzenliyor.

Anahtar Kelimeler:
Keçiören
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.