Pursaklar Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Pursaklar Belediyesince yeni alınan otobüs ve otomobillerle araç filosu güçlendirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçeye daha iyi hizmet vermek için araç filosunu güçlendiren Pursaklar Belediyesi tarafından 8...

17 Nisan 2018 Salı 12:36
Pursaklar Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

 Pursaklar Belediyesince yeni alınan otobüs ve otomobillerle araç filosu güçlendirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçeye daha iyi hizmet vermek için araç filosunu güçlendiren Pursaklar Belediyesi tarafından 8 otomobil ve bir otobüs alındı.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yeni araçların hayırlı olmasını dileyerek, "Yeni otobüsümüz ve binek araçlarımız bütün Pursaklarlı hemşehrilerime ve belediyemize hayırlı olsun. Rabbim kazadan beladan korusun." ifadesini kullandı.

Otobüsle ilçe halkına kültür ve okul gezilerinde, cenaze hizmetlerinde hizmet verileceği, otomobillerin ise belediyenin kurumsal işlerinde kullanılacağı aktarıldı.

Son Güncelleme: 17.04.2018 13:26
Anahtar Kelimeler:
AnkaraPursaklar Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.