Sincan Belediye Başkanı'ndan İlk Nikah!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve gelmesinin ardından ilk kez cübbe giyerek nikâh kıydı. Başkan Ercan, genç çifte mutluluklar diledi.

27 Aralık 2017 Çarşamba 14:10
Sincan Belediye Başkanı'ndan İlk Nikah!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve gelmesinin ardından ilk nikâhı kıydı.

Zehra Akkoç-Fuat Yıldız çiftinin nikâhını kıyan Başkan Ercan, kendisinin kıydığı ilk nikâh olduğunu ifade etti. Başkan Ercan, “Hz. Peygamberimiz (S.A.V) evleniniz, çoğalınız. Biz sizin çokluğunuzla övünürüz” buyuruyor. Allah'ın emri ve Peygamberimizin sünneti olan kutsal merasimin gençlerimize, ailelerine, memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İyi günde kötü günde, sağlıkta ve mutlulukta birlikte olmanız lazım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi sizden en az 3 çocuk bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan Ercan daha sonra evlilik cüzdanını geline teslim ederek, çifti tebrik etti.

Yıldız çifti de Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın kıydığı nikâhla dünya evine girdikleri için mutlu olduklarını belirterek, Başkan Ercan’a teşekkürlerini iletti. 

Anahtar Kelimeler:
Sincan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.