e-Futbol Milli Takımı’nın eEuro2021 macerası başlıyor

İSTANBUL(AA) - Turkcell’in ana sponsorluğunu yaptığı e-Futbol Milli Takımımız, eEuro2021’de şampiyonluk arıyor. 8-10 Temmuz'da online olarak gerçekleştirilecek eEuro2021’e 16 takım katılacak.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre,...

07 Temmuz 2021 Çarşamba 13:34
e-Futbol Milli Takımı’nın eEuro2021 macerası başlıyor

İSTANBUL(AA) - Turkcell’in ana sponsorluğunu yaptığı e-Futbol Milli Takımımız, eEuro2021’de şampiyonluk arıyor.

8-10 Temmuz'da online olarak gerçekleştirilecek eEuro2021’e 16 takım katılacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Ali Doğan Barutçu, Mücahit Sevimli, Erman Gökdemir ve Emir Ünal’dan oluşan eMilli Takımımız, A Grubu’nda Sırbistan, Polonya ve Karadağ ile mücadele edecek.

Ay-yıldızlılar maçlarını Riva’daki Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki eFutbol alanında oynayacak. eMilli Takımımız ilk maçında 8 Temmuz günü Perşembe Sırbistan ile TSİ 13.00'de karşı karşıya gelecek.

Milliler, grubundaki ilk maçını kazanması halinde aynı gün TSİ 16:20'de ise çeyrek finale kalmak için Polonya-Karadağ mücadelesinin galibi ile ikinci maçını oynayacak.

e-Futbol Milli Takımımız’ın eEuro2021’deki tüm maçlarının heyecanı Twitch.tv/TFF1923 ve TFF Youtube kanalında yaşanacak.

Anahtar Kelimeler:
Turkcell
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.