Premier Lig ve Bundesliga'daki zirve mücadelesi TV+'ta izlenebilecek

- TV+, sporseverleri dünyanın önemli spor organizasyonlarıyla ekranlarda buluşturmayı sürdürüyor

05 Kasım 2020 Perşembe 13:09
Premier Lig ve Bundesliga'daki zirve mücadelesi TV+'ta izlenebilecek

İSTANBUL (AA) - Avrupa'nın en değerli futbol ligi olarak değerlendirilen İngiltere Premier Ligi ve Almanya Bundesliga'nın zirve mücadeleleri TV+'ta yayınlanacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre TV+, sporseverleri dünyanın önemli spor organizasyonlarıyla ekranlarda buluşturmaya devam ediyor.

Futbolda dünya markası İngiltere Premier Lig ve Almanya Bundesliga'daki heyecan TV+ ekranlarında sürerken, Premier Lig'de haftanın maçında zirveden kopmak istemeyen Manchester City, evinde lider Liverpool'u konuk edecek.

8 Kasım Pazar günü oynanacak Manchester City - Liverpool karşılaşması ve Bundesliga'da 7 Kasım Cumartesi oynanacak Borussia Dortmund - Bayern Münih karşılaşması TV+'tan canlı yayınlanacak.

Motor sporlarının en önemli şampiyonalarından biri olarak kabul edilen MotoGP'de de mücadele TV+ ekranlarında yaşanacak.

İspanya'nın Valencia kentindeki Ricardo Tormo Pisti'nde gerçekleştirilecek ve milli motosikletçi Deniz Öncü'nün de Moto3 sınıfında yarışacağı şampiyonanın tüm yarışları 8 Kasım Pazar günü TV+ ekranlarında olacak.

Anahtar Kelimeler:
TvTurkcellTurkcell TV Plus
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.