3 Aralık Dünya Engelliler Günü

- Sivas Valisi Ayhan, engelli personelle bir araya geldi

03 Aralık 2018 Pazartesi 14:18
3 Aralık Dünya Engelliler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Sivas Valiliği ve İl Özel İdaresinde görev yapan engelli personellerle bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda engelli personellerle sohbet eden Ayhan, birlikte kahvaltı yaptı.

"Sizlerin yeri gönlümde hep farklıdır" diyerek sözlerine başlayan Ayhan, şunları kaydetti:

"Bizim için 365 gün yeriniz farklı. Sizlerin duasını almaya çalışıyoruz, yüzlerinizin gülmesini arzu ediyoruz. Her sağlıklı bireyin birer engelli adayı olduğunu unutmayalım. Sizler toplumumuzun temel direğisiniz. Devletimizin ve kurumlarımızın son yıllardaki sosyal hayatınıza, istihdamınıza katkıları yadsınamaz. Sizlerin yaşam kalitesini arttırmak, imkanlarınızı daha yukarıya taşımak ve gönlünüze girebilmek istiyoruz. Bizim en büyük derdimiz bu."

Ayhan, daha sonra masaları gezerek engelli personellere karanfil dağıttı.

Programda, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya ve genel sekreter yardımcıları ile birim müdürleri de yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
SivasEngelliler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.