Beypazarı Kaymakam Bilal Bozdemir, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü'yü ziyaret etti

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Bilal Bozdemir, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü ve Polis haftasında, yeni binasına taşınan, Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.Kaymakam Bozdemir, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü ve Emniyet...

12 Nisan 2021 Pazartesi 17:37
Beypazarı Kaymakam Bilal Bozdemir, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü'yü ziyaret etti

ANKARA (AA) - Beypazarı Kaymakamı Bilal Bozdemir, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü ve Polis haftasında, yeni binasına taşınan, Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Kaymakam Bozdemir, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü ve Emniyet Müdür Yardımcısı Şaban Fıçısı tarafından karşılandı.

Zemin artı 4 kat olan Emniyet Müdürlüğünü ve tefriş edilen tüm odalarını tek tez gezen Kaymakam Bozdemir, çalışmalar hakkında Emniyet Müdürü Hasan Ünlü'den bilgi aldı.

En üst katta bulunan ve toplantı salonu olarak düzenlenen salona şehit Mahmut Bilgin'in adının verildiğini gören Bozdemir, Ünlü'ye teşekkür etti.

Kaymakam Bozdemir, Beypazarı Emniyet Müdürlüğünün yeni binasına birkaç gün önce taşındığını belirterek, "Yeni binalarının hayırlı olması temennisiyle bugün Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettim. Binayı gezdik ve incelemelerde bulundum. Yeni Emniyet Müdürlüğü binamızın, hem emniyet teşkilatımıza, hem de Beypazarı halkına hayırlı olmasını ve hayırlı vazifeler yapmalarını temenni ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.