GÜNCELLEME 2 - Konya'da kaybolan alzaymır hastası kadın bulundu

- Arazide bulunan kadının oğlu Veysel İncel: - "Annemi bulabilmek için hep 'Daha fazla ne yapabiliriz?' diye düşündük. Bayram bize çifte bayram oldu, çok mutluyuz" RÖPORTAJ VE DETAYLAR EKLENDİ

29 Nisan 2022 Cuma 15:54
GÜNCELLEME 2 - Konya'da kaybolan alzaymır hastası kadın bulundu

KONYA (AA) - Konya'nın Selçuklu ilçesinde, kaybolan 70 yaşındaki alzaymır hastası kadın, ekiplerin yürüttüğü titiz çalışma sonucu bulundu.

Durdu İncel'in önceki gün sabah saatlerinde çıktığı evine geri dönmemesi üzerine yakınları durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine polis ve jandarma ekipleri, Konya şehir merkezinde, AFAD arama kurtarma ve AFAD gönüllüleri de Sille ile Sille Seyir Tepesi mevkisinde arama yaptı.

- Emniyet tarafından özel ekip kuruldu

İncel'in bulunabilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından özel ekip görevlendirildi.

Sabahın ilk ışıklarıyla havadan drone, yerden de arazi araçlarıyla İncel'in kaybolduğu bölgede tarama faaliyeti yürüten ekipler, kayıp kadına dair bir iz bulabilmek için 48 saatlik kamera görüntülerini inceledi.

İncel, evinden 7 kilometre uzaklıktaki Sille Ak Mahallesi'nde bulundu.

Sağlık durumu iyi olan 70 yaşındaki İncel, tedbir amaçlı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü.

- "Bayram bize çifte bayram oldu, çok mutluyuz"

Annesinin kaybolduğunu öğrenince vakit kaybetmeden Antalya'dan Konya'ya gelen Veysel İncel, AA muhabirine, bütün arama faaliyetlerine katıldığını, ekiplerle gece ve gündüz annesini aradığını söyledi. Annesi hakkında gelen her ihbara gitmeye çalıştıklarını belirten İncel, şunları kaydetti:

"Arayanlarla görüşüp, elinde görüntü olanlarla görüntüleri inceledik. Taksici, dolmuşçu herkese sorduk. Basında ve birçok yerde ilanlarımız yer aldığı için sonuca daha hızlı ulaştık. Hastalığından dolayı fikir almak için doktorları aradık. Annemi bulabilmek için hep 'Daha fazla ne yapabiliriz?' diye düşündük. Bayram bize çifte bayram oldu, çok mutluyuz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.