İç Anadolu'da sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim

KAYSERİ (AA) - Kayseri, Niğde, Kırıkkale, Sivas ve Yozgat'ta yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde, sokak ve meydanlar sessizliğe büründü. Kayseri'de,...

10 Nisan 2021 Cumartesi 11:53
İç Anadolu'da sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim

KAYSERİ (AA) - Kayseri, Niğde, Kırıkkale, Sivas ve Yozgat'ta yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde, sokak ve meydanlar sessizliğe büründü.

Kayseri'de, sokağa çıkma kısıtlamasında cadde, sokak ve meydanlar boş kaldı.

Cumhuriyet Meydanı ve Sivas Caddesi başta olmak üzere, kentin işlek cadde ile sokaklarında sessizlik hakim oldu. Güvenlik güçleri, kent genelinde kısıtlamaya yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Kentte yaya ve araç trafiği de azaldı.

- Niğde

Kentte, sokağa çıkma kısıtlamasının ardından cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.

Cumhuriyet Meydanı, Dr. Sami Yağız Caddesi ve şehrin işlek yerlerinde yaya ve araç trafiği azaldı.

Kentte güvenlik görevlileri, denetimlerini sürdürürken, lokanta ve benzeri yerler paket servisi şeklinde hizmet veriyor.

- Kırıkkale

Kırıkkale'de 12 Nisan Pazartesi saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşların uyduğu görüldü.

Kısıtlamadan muaf olan esnaflar, sabah saatlerinde iş yerlerini açtı.

Cadde, meydan ve sokakların boş kaldığı kentte, polis ve İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, ana caddelerde ve belirlenen yerlerde denetimlerini sürdürdü.

Ekipler, denetimlerde sürücülerin izin belgelerini kontrol ediyor.

- Sivas

Kentte, sokağa çıkma kısıtlamasının ardından cadde ve sokaklar boş kaldı.

Selçuklu ve Osmanlı eserlerinin yer aldığı tarihi Cumhuriyet Meydanı ile trafiğin yoğun olduğu İstasyon ve Atatürk caddeleri hafta sonunun ilk gününde sessizliğe büründü.

Polis ekipleri ise şehrin ana arterlerinde oluşturulan kontrol noktalarında denetimlerini sürdürdü.

-Yozgat

Yozgat'ta kentte kısıtlamadan muaf işletmeler faaliyetlerini yürütürken, bazı vatandaşlar yürüme mesafesindeki bakkal, market ve fırınlardan alışveriş yaptı.

Büyük ölçüde kısıtlamaya uyulduğu görülen kentte, emniyet ekipleri durdurdukları araçlarda sürücülerin sokağa çıkma izin belgelerini kontrol etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.