İhtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı alarak yargılanmaktan kurtuldu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de tehdit ve hakaret iddiasıyla hakkında soruşturma açılan kişi, ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı alarak cezadan kurtuldu.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, tehdit ve hakaret...

14 Mart 2022 Pazartesi 16:53
İhtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı alarak yargılanmaktan kurtuldu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de tehdit ve hakaret iddiasıyla hakkında soruşturma açılan kişi, ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı alarak cezadan kurtuldu.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, tehdit ve hakaret iddiasıyla şüpheli O.U. hakkında yürütülen soruşturma dosyası, uzlaştırma kapsamında kalması nedeniyle Uzlaştırma Bürosu'na sevk edildi.

Burada yapılan müzakerede müştekiler B.K. ve A.K'nin ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı alınması talebi şüpheli O.U. tarafından kabul edildi.

O.U, Nevşehir'de bir ilkokuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere 23 çift ayakkabı alarak cezadan kurtuldu.

Bu arada ayakkabılar, öğrencilere dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.