Kayseri'de şehitler derneğinden başsağlığı mesajı

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan 11 asker için başsağlığı diledi. Yavuz, yazılı açıklamasında,...

05 Mart 2021 Cuma 16:08
Kayseri'de şehitler derneğinden başsağlığı mesajı

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan 11 asker için başsağlığı diledi.

Yavuz, yazılı açıklamasında, şehitlerin ve gazilerin acısının yüreklerini kor ateşi gibi yaktığını belirtti.

Şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen Yavuz, askerlerin terörle mücadele için canlarını hiçe sayarak zorlu hava şartlarında dahi mücadele ettiklerini vurguladı.

PKK’lı teröristlerin barınak ve yığınaklarının temizlenmesi için etkin bir çalışma içerisindeyken, vatan savunması için şahadet şerbeti içen aziz şehitlerin acı haberinin kendilerini yasa boğduğunu kaydeden Yavuz, "Bugün 11 ocağa yine ateş düşmüş, 11 vatan evladı memleket uğruna şehit olmuş. 11 ananın yüreği dağlanmış, gözü yaşlı aileler, yetim çocuklar kalmıştır. Biz bir ölür, bin diriliriz. Terörle mücadelede sonuna kadar gidileceğine, terörün kökünün kazınacağına inancımız tamdır. Devletimiz hiçbir hesabı yarım bırakmayacaktır. Acımız çok derin, aziz şehitlerimizi ve hatıralarını unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı belirtirim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.