Kırşehir Belediyespor kupada Spor Toto Süper Lig'den takım bekliyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, Ziraat Türkiye Kupası eşleşmelerinde Spor Toto Süper Lig'den rakip beklediklerini bildirdi.Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 2. Lig Beyaz Grup'ta yer...

28 Ekim 2021 Perşembe 16:21
Kırşehir Belediyespor kupada Spor Toto Süper Lig'den takım bekliyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, Ziraat Türkiye Kupası eşleşmelerinde Spor Toto Süper Lig'den rakip beklediklerini bildirdi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Kırşehir Belediyespor'un Ziraat Türkiye kupası 3. turunda Redoks Darıca Gençlerbirliği Spor'u 3-2 mağlup ederek 4. tura yükseldiğini anımsattı.

Maça eksik kadroyla başladıklarını ve daha önce forma şansı bulamayan oyuncular için bu karşılaşmanın bir fırsat olduğunu vurgulayan Çelik, iyi mücadele ederek galibiyet elde ettiklerini aktardı.

Kupada bir üst tura yükselmenin sevincini yaşadıklarına vurgu yapan Çelik, şunları kaydetti:

"Takımımızı tebrik ediyorum. 4. turda Spor Toto Süper Lig'den bir takımla karşılaşmayı istiyoruz. Şehir olarak futbola ilgi çok büyük, bu nedenle böyle bir heyecanı yaşamak ve yaşatmak isteriz. Çekilecek 4. tur kura eşleşmesinde hangi takım çıkarsa çıksın şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Geçen yılda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile Ankara'da oynamış ve maçı kaybetmiştik. Bundan sonraki turda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımlardan biri ile karşılaşmayı çok isteriz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.