Kırşehir'de doğal yaşam alanlarında izleme ve koruma çalışmaları devam ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de ekiplerin doğal yaşam alanlarında izleme ve koruma faaliyetlerini 24 saat esasına göre sürdürdüğü bildirildi.Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırşehir Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kurum...

13 Haziran 2022 Pazartesi 15:13
Kırşehir'de doğal yaşam alanlarında izleme ve koruma çalışmaları devam ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de ekiplerin doğal yaşam alanlarında izleme ve koruma faaliyetlerini 24 saat esasına göre sürdürdüğü bildirildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırşehir Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kurum bünyesinde oluşturulan ekiplerin Seyfe Gölü Kuş Cenneti, Anadolu yaban koyunlarının bulunduğu Kervansaray Dağı başta olmak üzere merkez ve ilçelerdeki doğal yaşam alanlarında kontrol faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Ekiplerin sürekli gözetleme yaptığı vurgulanan açıklamada, "Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğümüz ekiplerince 24 saat esası ile koruma kontrol ve izleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Biyoçeşitlilik geleceğimizdir deyip her daim korumaya öncelik veriyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.