Mamak'ta süs havuzları temizleniyor

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesi, ilçe genelindeki süs havuzlarında bakım, onarım ve temizleme çalışması başlattı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yosunlaşma ve kokunun engellenmesi için dezenfekte edilen havuzlar, günlük bakımlarının...

28 Nisan 2020 Salı 11:38
Mamak'ta süs havuzları temizleniyor

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesi, ilçe genelindeki süs havuzlarında bakım, onarım ve temizleme çalışması başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yosunlaşma ve kokunun engellenmesi için dezenfekte edilen havuzlar, günlük bakımlarının yanı sıra her hafta periyodik olarak dip robotuyla temizleniyor.

- "Mamak daha güzel olacak"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ortak kullanım alanı olduğuna işaret ettiği havuzlara atık ve çöp atılmaması gerektiğini kaydetti. Havuz ve şelalelerin temizlenen halleriyle estetik görünüme kavuştuğunu ifade eden Köse, salgının ardından vatandaşların park ve bahçelerde keyifli vakit geçirmeleri için çalıştıklarını bildirdi.

Köse, "Ümit ediyorum ki, koronavirüs salgınının etkisi en kısa sürede son bulacak ve çocuklarımız aileleriyle birlikte yeniden parklara, sokaklara koşacak. Sizlerden ricamız, korona virüs tehdidi ortadan kalkıncaya dek evlerinizde kalmanız ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamanızdır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.