Melikgazi Belediyesinin modern şehircilik planlaması

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, 2 yıl içerisinde 106 bölgede modern şehircilik planlaması yaptı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ham kadastro şeklinde olan parseller imar parsellerine dönüşecek.Açıklamada görüşlerine yer verilen...

24 Şubat 2021 Çarşamba 13:17
Melikgazi Belediyesinin modern şehircilik planlaması

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, 2 yıl içerisinde 106 bölgede modern şehircilik planlaması yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ham kadastro şeklinde olan parseller imar parsellerine dönüşecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bir çok yeni hizmeti ilçeye kazandırdıklarını belirtti.

Bu yeni uygulama ile Melikgazi olarak güzel bir döneme gireceklerini anlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

“Bu çalışma sayesinde yıllardır çözüm bekleyen şahıs mülkiyetindeki arsalar konut ve ticaret alanı olarak yapılaşabilir formata dönüştürülüyor. Bu kapsamda 106 bölgede 8 milyon metrekareyi içeren büyük bir 18 uygulaması başlattık. Bu imar uygulaması ile Melikgazi ilçemize yeni okul, sağlık ocağı, sosyal tesis, park ve yol gibi yeni hizmetleri hızlı bir şekilde kazandırma imkanımız olacak. Vatandaşımız da bu işten karlı çıkacak. Ham kadastro şeklinde olan parselleri artık imar parsellerine dönüşecek. Dolayısıyla büyük bir mücadele ile 11 mahallemizde 18 uygulaması yapıyoruz. Bu kapsamda hem kamu davalarını azaltmış oluyoruz hem de açılmamış yolların tamamını açmış oluyoruz. Plan ve proje ekibimize teşekkür ederim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.