Niğde Belediyesi El Hacı Mahmut Türbesi'ni yeniledi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, El Hacı Mahmut Türbesi'nde peyzaj çalışması yaparak oturma yerleri ekledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Niğde Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, halk arasında yeşil mezar olarak...

24 Eylül 2021 Cuma 15:14
Niğde Belediyesi El Hacı Mahmut Türbesi'ni yeniledi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, El Hacı Mahmut Türbesi'nde peyzaj çalışması yaparak oturma yerleri ekledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Niğde Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, halk arasında yeşil mezar olarak bilinen El Hacı Mahmut Türbesi'nin etrafında peyzaj çalışması yaptı ve oturma yerleri ekledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çarşı esnafının talebi üzerine kentin simge yerlerinden yeşil mezar bölgesinde çalışma başlattıklarını belirtti.

Niğde'nin tarihi ve dini değerlerine büyük önem verdiklerini aktaran Özdemir, "Geçmişimize sahip çıkmak gelecek nesillere daha güzel bir Niğde bırakmak adına her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda yeşil mezar olarak bilinen Tarihi El Hacı Mahmut Türbesi'nde peyzaj ve yeşillendirme çalışması yaptık. Niğde'mizde yer alan tarihi yerlerin bakımı ve onarımı noktasında her zaman hazırız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.