Niğde'de traktör çaldıkları iddiasıyla 4 şüpheli tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de çaldıkları traktörü Nevşehir'de bir galeriye sattıkları iddiasıyla yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Altunhisar...

12 Nisan 2022 Salı 13:30
Niğde'de traktör çaldıkları iddiasıyla 4 şüpheli tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de çaldıkları traktörü Nevşehir'de bir galeriye sattıkları iddiasıyla yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Altunhisar ilçesi Yakacık köyündeki traktör hırsızlığı olayının faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile JASAT, olayın meydana geldiği yerde yaptığı çalışmayla kimliklerini belirlediği 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Nevşehir'de bir galeriye satılan traktör ise sahibine teslim edildi.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkNiğdeTutuklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.