Suşehri Kaymakamı Sarı, okullarda incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, ilçede eğitime başlayan okullarda incelemelerde bulundu.Eğitimin yeniden başladığı ilçede, okulları ziyaret eden Sarı, öğrencilerle bir süre sohbet etti.Kovid-19 tedbirleri nedeniyle uzun süredir...

03 Mart 2021 Çarşamba 12:33
Suşehri Kaymakamı Sarı, okullarda incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Hidayet Sarı, ilçede eğitime başlayan okullarda incelemelerde bulundu.

Eğitimin yeniden başladığı ilçede, okulları ziyaret eden Sarı, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Kovid-19 tedbirleri nedeniyle uzun süredir okullarından uzak kalan öğrenci ve öğretmenlerin tekrar okullarına kavuştuğunu aktaran Sarı, "Uzun bir süre okullarından uzak kalan öğrencilerimiz ciddi anlamda öğretmenlerini ve arkadaşlarını özlemişlerdi. Aynı şekilde öğretmenlerimiz de öğrencilerini özlemişlerdi. Onların buluşmasına tanık olduk. İnşallah vaka sayısı sıfır olan ilçemizin hep beraber bundan sonraki süreçte de sıfır vakada kalmasını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehriHidayet Sarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.