Ulaş'ta öğrenci servisleri dezenfekte edildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde köylerden ilçeye öğrenci taşıyan servis araçları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi.İlçe Milli Eğitim...

18 Eylül 2021 Cumartesi 13:49
Ulaş'ta öğrenci servisleri dezenfekte edildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde köylerden ilçeye öğrenci taşıyan servis araçları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, AA muhabirine, öğrencilerin evlerinden okullarına, okullarından evlerine ulaşımını güvenli ve hijyenik bir şekilde sağlamaları için tüm öğrenci servislerinin müdürlük bünyesinde oluşturulan dezenfektan ekipleri tarafından özenle dezenfekte edildiğini, araç sürücülerinin maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıldığını söyledi.

Öğrencilerin sağlığına önem verdiklerini belirten Gül, "Velilerimizin de bu konuda gönülleri rahat olsun, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim hayatını daha sağlıklı yürütebilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.