Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı.Serhat Oğuz, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği "haber",...

27 Aralık 2021 Pazartesi 14:48
Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz, AA'nın

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Serhat Oğuz, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde yer alan fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Mustafa Çiftçi'nin "Yangından kaçış" başlıklı fotoğrafı seçen Oğuz, yaşam kategorisinde İsa Terli’nin "İstanbul ve Hilal", spor kategorisinde Sıraç Karadeniz’in "Yerel kayakçılar" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Serhat Oğuz, Türkiye'nin müstesna kurumlarından birisi olduğun kaydederek çalışanlarına başarı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.