Sivas Belediye Başkanı Bilgin vatandaşlarla "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünün...

01 Ocak 2022 Cumartesi 16:29
Sivas Belediye Başkanı Bilgin vatandaşlarla

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünün anlatıldığı "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

Sivas Belediyesi, filmi ücretsiz izlemek isteyenler için başvuru sitesi açtı. Filmi izlemek için şimdiye kadar 5 bin kişi müracaat etti. Yapımı başvuran herkes ücretsiz izleyebilecek.

Atatürk Caddesi'ndeki bir sinemada filmin ilk seansı vatandaşlarla izleyen Bilgin, bu topraklarda yaşanan kahramanlıkları yeni nesle aktarmayı ve farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Filmin ilk gösterimini izlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bilgin şunları kaydetti:

"Farkındalık oluşturmak adına bir organizasyon düzenledik. İnternet üzerinden Belediyemize müracaat eden tüm hemşerilerimizi belli bir program dahilinde "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" sinema filmini sinemalarda izleteceğiz. Amacımız, kahramanlarımızı, kahramanlıklarımızı bu topraklarda yaşanan kahramanlıkları yeni nesle aktarmak ve farkındalık oluşturmak."

Filmi AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ve AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu da izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.