4 parti ittifak yapacağını açıkladı

Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Hak ve Adalet Partisi ile Adalet Partisi ittifak yapacaklarını açıkladı

02 Mart 2018 Cuma 17:09
4 parti ittifak yapacağını açıkladı

Meclis'e sunulan ittifak kanun teklifi kapsamında; Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Hak ve Adalet Partisi ile Adalet Partisi ittifak olduğunu açıkladı.

İHA'nın aktardığına göre, Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk, "Hiç kimsenin beklemediği ortak aday çıkabilir" dedi.

Son seçimlerde yüzde 1'in altında oy alan 4 parti ittifak kararı aldı. Adalat Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelen Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ittifak olduklarını belirttikleri ortak basın açıklamasında bulundu.

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Çetin Özaçıkgöz'ün ise toplantıya katılamadığını ama ittifakta yer aldığını beyan etti belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Ittifak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.