TURGUT ALTINOK HAMSİ FESTİVALİ’NE KATILDI

28 Şubat 2024 Çarşamba 16:31
TURGUT ALTINOK HAMSİ FESTİVALİ’NE KATILDI

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören Kalaba Meydanı’nda düzenlenen Hamsi Festivali’ne katıldı.

Hamsi ve Karadeniz’e özgü lezzetlerin ikram edildiği festivalde vatandaşlara hitaben konuşan Altınok, “Karadeniz’e selam olsun, Türkiye’mize selam olsun. Hamsi ve yöresel lezzetlerimiz herkese afiyet olsun.” dedi.

Altınok, 31 Mart seçimlerinde Keçiörenlilerden tam destek isteyerek projelerini anlattı.

“Keçiören’i ve Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz”

Havaalanı metrosunun ihalesini 31 Mart’tan sonra yapacaklarını ve bu metro hattını Keçiören’e kadar getireceklerini söyleyen Altınok şöyle konuştu: “Havaalanı metromuzun ihalesini yapacağız. Metromuzu Keçiören’e bağlayacağız. Keçiören’i ve Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz. Sabah akşam trafik problemi var. Otobüsler balık istifi gibi. Cadde ve kaldırımlar bozuk, dökük. Mevcut kaldırımların bakımını yapamayan bir ABB yönetimi var. Ankara’da selde 7 vatandaşımız yaşamını kaybetti. 20 yılda neden kimse yaşamını kaybetmemişti? Son 5 yılda neden kaybetti? Mazgalların dahi temizliğini yapamayan bir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı var. Makamlar ideolojilerin ya da hırsların deneme pisti değildir. Ankara’nın 5 yılında çileler, yitip giden canlar var. Tüm bu sorunları inşallah çözeceğiz, Ankara’yı bir dünya başkenti yapacağız.”

“Sahte anketlere inanamayın”

Altınok gerçek anketin sokaklar olduğunu, manipülatif anketlere inanılmaması gerektiğini belirtti. Altınok, “Gerçek anket burada. Sahte anketler de var, inanmayın. Her gittiğimiz yerde sevgi seli var. Halk anketinde Altınok birinci, sizler birincisiniz. 31 Mart'ta Ankara kazanacak.” Diye konuştu.

“500 bin kişiye iş imkânı sunacağız”

Altınok, istihdamı artırarak işsizlik problemine çözüm bulacaklarını ve 20 bin sosyal konutla dar gelirli aileleri ev sahibi yapacaklarını söyledi.  Altınok şöyle konuştu: “Hizmete açacağımız Akyurt Fuar Alanı’nda 20 bin çalışan olacak. 10 yeni organize sanayi bölgemizde de 250-300 bin çalışan olacak. Yan sektörlerle birlikte toplam 500 bin kişiye iş imkânı sunacağız. 20 bin konut yapacağız. Bu sosyal konutlar ile dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız. Kira fiyatları böylece düşecek.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.