Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümit Özat yönetimindeki Gençlerbirliği'ni konuk ediyor.

29 Ocak 2018 Pazartesi 15:26
Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ümit Özat'ın ikinci kez takımın başına gelmesinin ardından muhteşem bir çıkış yakalayan Gençlerbirliği, kupada da Bursaspor'u elemişti. Gençlerbirliği'nin en önemli oyuncularından Petar Škuletic, Konyaspor karşısında kırmızı kart gördüğü için Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Peki Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şenol Güneş'in bu maçta fazla forma şansı vermediği oyuncuları değerlendirmesi bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş'ın yeni golcüsü Vagner Love da dün gece İstanbul'a geldi. Vagner Love'un Gençlerbirliği maçını Vodafone Park'ta izlemesi bekleniyor. Yıldız oyuncu Cuma akşamı oynanacak Bursaspor maçında forma giyebilecek.

Beşiktaş - Gençlebirliği maçı yarın akşam (30 Ocak) 20:30'da A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İki takım bu sezon Süper Lig'in 8. haftasında Ankara'da karşı karşıya gelmiş, başkent temsilcisi Gençlerbirliği; Beşiktaş'ı Vedat Muriqi ve Aleksandar Scekic'in golleriyle 2-1 mağlup etmişti. Beşiktaş'ın tek golü ise Cenk Tosun'dan gelmişti.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Medel, Vida, Caner Erkin, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Lens, Mustafa Pektemek

GENÇLERBİRLİĞİ: Johannes Hopf, Zeki Yavru, Luccas Claro, Sergey Politevich, Uğur Çiftçi, Aleksandar Scekic, Abdul Khalili, Aydın Karabulut, Ahmet İlhan Özek, Stephane Sessegnon, Deniz Yılmaz

Son Güncelleme: 29.01.2018 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.