Sivas Belediyesi yaz futbol okulu açtı

19 Haziran 2023 Pazartesi 16:04
Sivas Belediyesi yaz futbol okulu açtı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından çocuklara sporu sevdirmek ve yeteneklerini açığa çıkarmak amacıyla düzenlenen "Geleneksel Futbol Yaz Okulu"nun açılışı gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen açılışta konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, yaz futbol okuluna katılan 750 çocuğun ilk antrenmanını yaptığını belirtti.

Yaz futbol okulunun önemine dikkati çeken Bilgin, "Kıymetli yavrularımızın ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, sporu sevdirmek ve yeteneklerini keşfetmenizi sağlamak amacıyla bu kursu düzenliyoruz." ifadelerini kullandı.

Belediye tarafından düzenlenecek basketbol, voleybol, hentbol, okçuluk, karate, sayokan ve tekvando kurslarının kayıtları ise bayrama kadar devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.