Apple'dan ucuz iPad geliyor

Apple'ın yeni bir ucuz iPad üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Böylece Apple'ın yeni iPad modeliyle tablet satışlarını arttırmayı hedeflediği görülüyor

03 Aralık 2017 Pazar 17:34
Apple'dan ucuz iPad geliyor

Apple'ın yeni bir ucuz iPad üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Böylece Apple'ın yeni iPad modeliyle tablet satışlarını arttırmayı hedeflediği görülüyor

Mart 2017'de Apple, oldukça uygun fiyatlı 9.7-inç iPad'i tanıtarak birçok kişiyi şaşırtmıştı. Şimdi yeni gelen bir rapora göre, Tim Cook ve ekibi daha da ucuza yeni bir model çıkarmayı düşünüyor.

Digitimes kaynaklarına göre, 2018 yılının ikinci çeyreğinde yeni bir 9,7 inçlik model göreceğiz. Bu iPad'in en ucuz versiyonu yaklaşık 259 dolara satışa sunulacak. Bu iddialar doğru olursa, yeni modelin mevcut modelden 70 dolar daha ucuz bir başlangıç ??fiyatı olacak.

Bildiğiniz gibi, son birkaç yıldır küresel tablet satışlarında düşüş var, ancak Apple'ın yeni tabletleri bu koşullarda bile başarılı olmayı başardı. Şirket son iki çeyrek boyunca iPad satışlarında çift haneli büyüme kaydetti.

Raporda belirtilen kaynaklar, bu yeni agresif fiyat politikasının Apple, Samsung, Amazon, Huawei ve Lenovo olmak üzere bu sektördeki başlıca rakipleri arasında yeni bir rekabet dalgası yaratacağını öngörüyor.

Kaynak: Teknokulis

Anahtar Kelimeler:
AppleIpad
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.