Necmettin öğretmenden acı haber...

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 3 gün önce Tunceli Pülümür çayında bulunan erkek cesedinin İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA eşleşmesinde 19 Haziran'da PKK’lı teröristlerce kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz’a ait olduğunun kesinleştiğini bildirdi.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 10:35
Necmettin öğretmenden acı haber...

Tunceli Valiliğinden yapılan son dakika açıklamasında 3 gün önce Pülümür Çayında bir erkek cesedi bulunmuş ve bu cesedin 16 Haziran günü bölücü terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Necmettin Öğretmene ait olabileceği belirtilmişti. PKK'lı teröristler tarafından önce alıkonulan ve aracı ateşe verilen Necmettin Öğretmen'e ait olabileceği düşülen ceset üzerinde çalışmalar sona erdi ve bulunan erkek cesedinin Necmettin Öğretmene ait olduğu, yapılan DNA testi sonucu kesinleşti.

16 HAZİRAN’DA KAÇIRILMIŞTI

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde görev yapan ve memleketi Gümüşhane’ye gitmek üzere yola çıkan öğretmen Necmettin Yılmaz, 16 Haziran günü Tunceli- Erzincan karayolunu kesen PKK’lı teröristler tarafından, aracı yakıldıktan sonra kaçıldı. PKK terör örgütü daha sonra öğretmen Yılmaz’ı şehit ettiklerini açıklarken, jandarma timleri Yılmaz’ın bulunması için operasyon başlatmıştı.

Son Güncelleme: 24.07.2017 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.