Ufak Tefek Cinayetler 13. bölüm 2. fragman yayınlandı

Ufak Tefek Cinayetler 13.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 23 Ocak 2018 Salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde nefesler tutulacak. İntikam almak için geri dönen Merve, Pelin'in peşine düşecek. Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı ankaradanhaber.com'da...

22 Ocak 2018 Pazartesi 21:00
Ufak Tefek Cinayetler 13. bölüm 2. fragman yayınlandı

Star Tv'de yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran ve sosyal medyanın gündemine oturan Ufak Tefek Cinayetler'in 13. yeni bölüm 2. fragmanı çıktı. İşlerin iyice kızışacağı Ufak Tefek Cinayetler 13. yeni bölümde Merve ve Pelin arasında ipler geriliyor. Aynı zamanda Oya'da intikam yemini geliyor. Gelin hep birlikte Ufak Tefek Cinayetler 13.bölüm 2. fragmanına bakalım.

Serhan'ın tutuklanması ile zor bir dönemden geçen Merve için işler değişiyor ve Merve, adeta eski haline dönüyor.

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı gösteriyor ki Merve, Pelin'den evi geri almak için harekete geçecek ve Pelin'e açıkça tehdit edecek.

Merve, sadece Pelin'i onun bir açığını bulmakla tehdit etmekle kalmayacak. Arzu'ya da hiçbir hesabın açık kalmayacağını söyleyecek. Arzu her ne kadar buna elinden geleni ardına koyma dese de buna pişman olabilir.

Son Güncelleme: 22.01.2018 17:14
Anahtar Kelimeler:
Ufak Tefek Cinayetler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.