4 Ülkenin Belediye Başkanları Altındağ'da

Yunus Emre Kardeşliği Programı kapsamında, Türkiye Belediyeler Birliği’nin misafiri olan 4 ülkeden belediye başkanları Altındağ’da buluştu. Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni gezen heyete; Altın Eller Kadın Kooperatifi, Sosyal Belediyecilik ve Altın Rota projeleri hakkında bilgi verildi.

17 Şubat 2021 Çarşamba 10:46
4 Ülkenin Belediye Başkanları Altındağ'da

Yunus Emre Kardeşliği Programı kapsamında, Türkiye Belediyeler Birliği’nin misafiri olan 4 ülkeden belediye başkanları Altındağ’da buluştu. Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni gezen heyete; Altın Eller Kadın Kooperatifi, Sosyal Belediyecilik ve Altın Rota projeleri hakkında bilgi verildi.

4 ülkeden belediye başkanları Altındağ’da buluştu. Azerbaycan, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti, Bosna-Hersek ve K.K.T.C’den gelen belediye başkanları beraberindeki heyet Altındağ’ı yakından tanıdı. İlk olarak Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni gezen ve burada tarihi bir yolculuğa çıkan heyet; ardından Altın Eller Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti. Heyet, Altındağ Belediyesi’nin sosyal belediyecilik projeleri ve Altın Rota hakkında da bilgilendirildi.

YUNUS EMRE ANISINA

Yunus Emre’nin vefatının 700’üncü yılı dolayısıyla, UNESCO tarafından, 2021 yılının “Yunus Emre Anma ve Kutlama Yılı” olarak ilan edildiğini hatırlatan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Bu nedenle 4 kardeş ülkeden belediye başkanlarımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını gerçekleştireceği etkinliğe katılmak için Ankara’ya geldiler. Ankara’da da bizim misafirimiz oldular. Biz de Altındağ’ımızı kendilerine anlattık, yakından tanıttık.” dedi. Başkan Balcı ayrıca, “Şiirlerinde insan ve doğa sevgisi, hoşgörü, kardeşlik ve barış kavramlarını en duru Türkçe ile işlemiş ve bu şiirlerle din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin tüm insanlığa seslenen Yunus Emre’nin anısı bizim için çok değerli… Biz de misafirlerimizi Yunus Emre’ye ve onun bakış açısına uygun bir biçimde ağırlamak için elimizden geleni yaptık” ifadelerini kullandı.


Bu e-posta ve ekleri, e-postada gonderildigi belirtilen kisi/kisilere ozel ve gizli olup; 6698 sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu ve 25 Mayis 2018 tarihli Avrupa Birligi Genel Veri Koruma Tuzugu (GDPR) kapsaminda kisisel veriler icerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafiniza gonderim amaci ile orantili olarak kullanilmasi kanuni bir zorunluluktur. E-postanin icermekte oldugu kisisel veriler, gonderim amaci disinda kullanilamaz, cogaltilamaz, arsivlenemez, ilgili kisinin veya Belediyenin onayi olmaksizin ucuncu kisilere aktarilamaz. Kisisel verilerin gonderim amaci gerceklestiginde yasal sureler icerisinde tarafinizdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kisisel verilerin guvenliginin saglanmasi sorumlulugu tarafiniza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumlulugu bulunmamaktadir.
Bu e-postanin muhatabi olmamaniza ragmen size ulasmis olmasi halinde e-postayi derhal imha ederek bu durumu gecikmeksizin tarafimiza bildirmenizi rica ederiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.