ANKARADA HDP VE CHP KENT UZLAŞISI YAPTI

08 Mart 2024 Cuma 12:28

Dem Parti Ankara Belediye Başkan Adayı Öztürk Türkdoğan “Ankara’da Yenimahalle, Bala Ve Polatlı’da Kent Uzlaşısı Yaptık” dedi. Yenimahalle ve diğer İlçelerde HDP’den meclis üyeleri olacak.

Kent uzlaşısı” adıyla yapılan CHP – HDP/DEM ittifakında bazı il ve ilçede CHP, birçoğunda ise DEM aday çıkarmadı.

Ankara'da DEM Parti, Yenimahalle, Polatlı ve Bala ilçelerinde aday çıkartmadı.

CHP'ye bırakılan ilçeler hakkında DEM'in Ankara Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayı Öztürk Türkdoğan, açıklama yaptı. Aday çıkartmasalar da meclis üyeleri olduğunu söyleyen Türkdoğan, şöyle konuştu:

Yenimahalle’de partimizin belediye meclis üyeleri var, belediye meclis üyelerine oy istiyoruz. Onun dışında ‘Şu partiyi destekleyin’ diye hiçbir yerde hiçbir tutumumuz yoktur.

Ankara’da beş yıl geçti. Durum çok farklı. Şu anda Ankara’nın sol-sosyalist seçeneği biziz. Ankara’daki kadınlara, sol-sosyalist, Türk, Kürt, LGBTİ ve kadınlara sesleniyoruz. Bize oy vermeliler.

Bu durum Ankara seçmenini de rahatsız etti.

Son Güncelleme: 08.03.2024 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.