AK Parti Ankara İl Başkanlığında görev değişimi

21 Mayıs 2024 Salı 16:09
AK Parti Ankara İl Başkanlığında görev değişimi

AK parti Ankara İl Başkanlığındaki görev değişiklikleri AK Parti MKYK Üyesi ve 28. Dönem Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam tarafından duyuruldu.

YARDIMCILAR GÖREVDEN ALINDI

Çam, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada “Ankara Teşkilatımızda Nöbet Değişimi Hayırlı Olsun. AK Parti Teşkilatlarımızda görev biter, emanetler devredilir fakat teşkilatçılık devam eder.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde görev alan teşkilatçılar artık hayatının her aşamasında “teşkilatçıdır”.

Başkentin dört bir yanında eskimeyen teşkilatçılarımız vardır. AK parti Ankara ailemizde nöbet değişimi yapıldı.

İl Sekreterimiz Çağlar Kaya, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Özgür Uslu,  Ar-Ge’den sorumlu İl Başkan Yardımcımız Senem Yıldız, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcımız Ebubekir Türkmen’i tebrik ediyorum. Yeni görevleri hayırlı olsun.

Görevi devreden Ahmet Özbek, Nagehan Akbaba, Ömer Faruk İslam ve Abdurrahman Özkan’a çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.