Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’dan Mansur Yavaş’a cevap: “Külliyen yalan”

Altındağ Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Altındağ Belediyesi’nin battığına yönelik iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

18 Mart 2024 Pazartesi 10:43
Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’dan Mansur Yavaş’a cevap: “Külliyen yalan”

Asım Balcı, Mansur Yavaş’ın iftiralarına cevabımızdır ifadeleriyle başladığı açıklamasında Mansur Yavaş'ın mitinglerde Altındağ Belediyesi'nin batırıldığını ve maaşların ödenmediğini iddia ederek siyasi çıkar sağlama girişimi içinde olduğunu söyleyen Balcı, Yavaş’ın kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalıştığını aktardı ve Altındağ Belediyesi'nde maaşların ödenmediği iddialarına tepki gösterdi. Balcı, maaşların düzenli ödendiğini belirterek “Maaşlarını ödeyemeyen bir belediye nasıl olur da 2024 yılının ilk 6 ayı için yüzde 20+ yüzde 30 oranında zam yapabilir?” ifadelerine yer verdi.

Asım Balcı ayrıca Altındağ Belediyesi’nin Ankara'nın en çok yatırım yapan belediyesi olduğunu da aktardı ve işçilerin geriye dönük ücret farklarının oluşma sebebinin sendika ile yaşanan dava süreci olduğunu açıkladı.

Altındağ Belediyesinde çalışan işçilerin yaptığı eylem sonrası Altındağ Belediyesinde işçilerin hak ettiği ücretleri alamadığına yönelik eleştiriler yoğunlaşmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.