Altındağ Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı

28 Şubat 2024 Çarşamba 10:35
Altındağ Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı

Altındağ Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere kapılarını açtı. Yapımı tamamlanan merkezin açılışına AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir, Cumhur İttifakı Ankara Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Mamak Adayı Asım Balcı, Altındağ'da göreve başladıkları ilk günden itibaren mesainin önemli bir bölümünü engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için kullandıklarının altını çizerek, “Engelleri kaldırmak adına aynı projeyi Mamak’ta da hayata geçireceğiz” dedi.

Merkezin kapılarını açmasıyla birlikte hayatın engelli bireyler için çok daha kolaylaşacağını belirten Başkan Balcı, "İçerisinde oyun, uyku ve etkinlik odası, duygusal rahatlama bahçesi, fizyoterapi odası, kütüphane, sesli okuma odası, atölyeler, spor salonu, yemek salonu gibi daha birçok etkinlik alanını barındıran merkezimiz, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir donanıma sahip olacak. Altındağ'da yaşayan engelli vatandaşlarımız ve onların aileleri için hayat inşallah daha da kolaylaşacak." İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.