ALTINDAĞLI MİNİKLER MEZUN OLDU

10 Haziran 2024 Pazartesi 09:37
ALTINDAĞLI MİNİKLER MEZUN OLDU

Altındağ Belediyesi’ne bağlı kreşlerde 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi sona erdi. Minikler, ilk diploma sevincini yaşadı.

Altındağlı miniklerin mezuniyet heyecanı… Altındağ Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Güneşevler, Aydınlıkevler, Ali Ersoy ve Kuzey Ankara kreşlerinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı son buldu. Altındağ Belediyesi kreşlerinden bu yıl, tam 100 öğrenci mezun oldu. Altındağ Belediyesi kreşlerinden mezun olan minikler için “Toplu Mezuniyet Töreni” gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören, miniklerin renkli gösterilerine sahne oldu. Halk oyunları kıyafetleriyle sahneye çıkan, en güzel halk oyunlarını sergileyen minikler, ailelerini duygulandırdı. Minikler, izleyenlere neşe dolu anlar yaşattı. Kep giyen ve törenin sonunda kepleri havaya atarak mezun olan miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.
 
“YAVRULARIMIZA, SAĞLIKLI, BAŞARILI VE MUTLU BİR HAYAT DİLİYORUM”

Mezuniyet sevinci yaşayan minikleri tebrik ettiğini dile getiren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Belediyemizin kreşlerinde eğitim gören minik yavrularımız, bugün mezuniyet heyecanı yaşadı. Miniklerimizin heyecanına aileleri ve öğretmenleri de ortak oldu. Onları her zaman sevgiyle kucaklayan öğretmenlerimizi emeklerinden ötürü tebrik ediyorum. Mezun olan minik yavrularımıza, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

“GURURU VE MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞIYORUM”

Mezuniyet heyecanı yaşayan Aydınlıkevler Kreşi velilerinden Bülent Sakıncı, Altındağ Belediyesi’ne bağlı Aydınlıkevler Kreşi’nden çok memnun olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Çocuklarımızın gelişiminde okulumuzun ve öğretmenlerimizin, katkısı çok büyük... Bugün 5 yaşındaki evladım Kayra Devin, kreşten mezun oldu, diğer evladım ise bir üst sınıfa geçti. Onun mezuniyetini de seneye göreceğiz inşallah… Gururu ve mutluluğu bir arada yaşıyorum. Kreş öğretmenlerimize emekleri için, Altındağ Belediyesi’ne ise çocuklarımıza değer verdikleri için çok teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.