ALTINOK: ANKARA’YI DÜNYA BAŞKENTİ YAPIP, METRO AĞLARIYLA ÖRECEĞİZ

05 Şubat 2024 Pazartesi 10:05
ALTINOK: ANKARA’YI DÜNYA BAŞKENTİ YAPIP, METRO AĞLARIYLA ÖRECEĞİZ

ALTINOK: “CUMHURİYET KULESİ’Nİ SEÇİMDEN ÖNCE AÇIYORUZ”

“FATİH KÖPRÜSÜ’NÜ GENİŞLETECEĞİZ, TRAFİĞİ RAHATLATACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara’yı metro ağlarıyla örerek trafiği büyük ölçüde rahatlatacaklarını ifade ederek, “dünya başkenti” yapacaklarını kaydetti.

Altınok ayrıca, Keçiören’deki Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışını seçimden önce gerçekleştireceklerini belirtti.

“Altınok proje adamıdır. Altınok eser adamıdır. Türkiye’de ilklerin belediyesidir Keçiören. Türkiye’nin örnek aldığı bir belediyecilik destanıdır Keçiören. Atatürk Cumhuriyet Kule’mizi açıyoruz inşallah, seçimden önce.” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören’deki Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışını seçimden önce gerçekleştireceklerini belirtti.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören’de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezlerinin (SKM) açılışına katıldı. Bağlum, Divrik Caddesi ve Yükseltepe’deki SKM’lerin açılışında Altınok’a, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar, ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, MHP Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı, parti teşkilatları ve vatandaşlar eşlik etti.

Bağlum’daki SKM açılışında konuşan Altınok konuşmasına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Bağlum’da bir hizmet yapmadığını eleştirerek başladı.  Altınok, “Keçiören'de bir şey anlatmama gerek var mı? Bakınız 5. yıla geldik değil mi? Bağlum’a Büyükşehirin bir çivisi, bir eseri, bir hizmeti var mı? Varsa söyleyin. Yok.” diye konuştu.

ALTINOK: “BAĞLUM SOKAKLARI PARİS’TEN TEMİZ”

Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören’de yaptırılan parkın 2 yıldır bitirilemediğine işaret eden Altınok, “Ama bizim yaptığımız 1000 tane eser vardır Keçiören’e bu 5 yılda. Yeni yaptığımız 400’e yakın park var. Kapalı Spor Salonumuz Hisar Mahallesi’nde, bitti. Karşıyaka’da kışın ısıtmalı, yazın soğutmalı pazarımız yapıldı mı? Konağımız yapıldı mı? Bitti mi? Bitti. Yine 300 dönümlük Kösrelik Göletimiz, bitti mi? Hizmete açtık mı? Asfaltlarınızı yaptık mı? Yüzde 90’ını yaptık Bağlum'un asfaltlarının. Kaldırım ve bordürleri yaptık mı? Bakınız Paris’ten temiz Bağlum sokaklarımız. Kafkas Bloklarımızdaki pazarın da üstünü kapattık. Yine orada da ne yaptık, bir tane daha kapalı spor salonu yaptık. Bağımızı yaptık burada, bostanımız var burada, meyveliğimiz var Bağlum'da, Aromatik bitki bahçemiz var Baglum’da... Bağlum Stadyumu’nu da bitiriyoruz. Harcadığımız para 50 milyon lira sadece.” diye konuştu. Bağlumlular’dan destek isteyen Altınok şöyle devam etti:

“KEÇİÖREN’İN EVLADI ABB ADAYI OLDU”

 “Bir Keçiören’in evladı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldu. Doğru mu? Sizler yaptınız, Cumhur İttifakı yaptı. İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. Bağlum’un, Keçiören’in ne yapması lazım? Hangi partiye oy verirse versin, sandık kapatması lazım.”

“45’TE BİR BÜTÇE DAHA ÇOK ESER VE HİZMET YAPTIK”

“Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Bunu neyle yaptık biliyor musunuz? 45’te bir bütçeyle yaptık. Keçiören nüfus olarak Ankara’mızın 6’da biridir. Ama bizim bütçemiz Büyükşehir Belediye bütçesinin 45’te biridir. Ama 45’te bir bütçeyle birçok eser, birçok hizmet yaptık. Dahasını söyleyeyim! Büyükşehir Belediyesinden daha çok iş, eser ve hizmet yaptık. Aşağıya indiğiniz zaman her tarafta boy boy resimleri var, Büyükşehir Belediye Başkanının. Resmini asacağına oraya yaptığın bir eserin resmini as, Ankara’ya yaptığın bir hizmetin resmini as.”

“KEÇİÖREN’DE ÇOKTAN, BÜYÜKŞEHİR’DE ALTINOK”

“Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan adayımız Zafer Çoktan bey Keçiören’i biliyor. O da Keçiören’in evladı. Ufuktepe’de doğmuş, büyümüş, üniversite tahsilini İstanbul Hukuk Fakültesinde tamamlamış, onun dışında da bütün hayatı Keçiören’de. Keçiören’in evladı ve Keçiören’de oturuyor. Keçiören’de Çoktan, Büyükşehir’de Altınok inşallah. Keçiören’imizdeki hizmetler devam edecek, eserler devam edecek.”

“SOSYAL REFAH DESTEĞİNİ YÜZDE 4’TEN 10’A ÇIKARACAĞIZ”

ABB bütçesinin şu anda yüzde 4’ünün sosyal destek olarak harcandığını hatırlatan Altınok, bu oranı 10’a çıkaracaklarını kaydetti. Altınok, konuşmasında Ankara’daki trafik ve ulaşım problemlerini çözeceklerini de dile getirdi.

ZAFER ÇOKTAN: “ÇITA YÜKSEK AMA YENİ KEÇİÖREN'E HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan da, “Efsane başkandan görevi devralmak noktasında işimiz hem kolay hem zor. Çünkü çıta çok yüksek. Keçiören’in her mahallesine her köşesine hizmet yapmış ve dokunmuş bir efsaneden devralıyoruz. Keçiören'i bilen kardeşiniz olarak yeni dönemde belediye başkanı olarak sizlere hizmet edeceğiz inşallah” diye konuştu.

ALTINOK: “SEÇİMDEN ÖNCE ATATÜRK CUMHURİYET KULESİNİ AÇACAĞIZ”

Keçiören Divrik Caddesi üzerindeki AK Parti SKM açılışına katılan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, buradaki konuşmasında Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışını seçimden önce gerçekleştireceklerini belirtti. Altınok, “Altınok proje adamıdır. Altınok eser adamıdır. Türkiye’de ilklerin belediyesidir Keçiören. Türkiye’nin örnek aldığı bir belediyecilik destanıdır Keçiören. Atatürk Cumhuriyet Kule’mizi açıyoruz inşallah, seçimden önce.” dedi. Altınok konuşmasını şöyle sürdürdü:

ALTINOK: “ANKARA’YI METRO AĞLARIYLA ÖRECEĞİZ”

“Havaalanı yolu metromuzu ihaleye çıkıyoruz. Cumhurbaşkanımızla konuştuk, Ulaştırma Bakanımızla konuştuk. Havaalanından gelecek Çubuk, Yıldırım Beyazıt Üniversitemiz, Saray, Pursaklar, Altındağ, Keçiören, Etlik Şehir Hastanesi o vakit... Oradan bir ringle de Kuyubaşı’na bağlayacağız. Yani Keçiören’deki metro ağımızı genişleteceğiz. Ankara’yı da ne yapacağız, Metro ağlarıyla öreceğiz.”

“FATİH KÖPRÜSÜ’NÜ GENİŞLETECEĞİZ, TRAFİĞİ RAHATLATACAĞIZ”

“Keçiören Fatih   Köprüsü’nün, Boğaziçi Köprüsü’nden daha büyük sıkıntısı var. Söz vermiş 5 yıl önce. Fatih Köprüsü’nü dört şeritli gidiş geliş yol yapacağım demiş. Gördünüz mü öyle bir yol? Gördünüz mü öyle bir köprü? Ama Altınok geldiğinde İnşallah desteklerinizle 2024 yılında hızlı bir şekilde ok gibi Fatih Sultan Mehmet Köprümüzü yıkacağız. 2-3 üç ay içerisinde Keçiören trafiğini rahatlatacağız.”

“SADECE YÜKSELTEPE’YE 30 PARK YAPTIK”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti'nin Keçiören Yükseltepe'deki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışına katıldı.

Açılışta Altınok’un yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar, ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, MHP Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı ve parti teşkilatı yer aldı. Yükseltepe SKM açılışında vatandaşlara hitaben konuşan Altınok, “Yükseltepe’ye bu son dönemimizde 30 tane park yaptık. Sadece Nursultan Nazarbayev Parkı’mızın büyüklüğü 97 dönümdür. Büyükşehir Belediyesi ne yaptı Keçiören’e, Yükseltepe’ye? Var mı yaptığı eser? Şehit Kubilay’a yaptığı bir kulübe var mı? Yok.” dedi. Altınok, ABB Başkanlığı döneminde de Keçiören’e eser ve hizmet kazandırmaya devam edeceklerini söyledi ve SKM açısını gerçekleştirdi.

SEMT PAZARINDA VATANDAŞLA VE PAZARCILARLA BULUŞTU

Altınok daha sonra Keçiören Ayvalı Kardeşler Pazarı’nı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Altınok talepleri dinledi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Turgut Altınok, dün Gaziantep’teki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen’in Keçiören Yeşiltepe Mahallesi’nde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Altınok, şehit polisin babası Mehmet Gülen’in ve ailesinin her zaman yanında olacaklarını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.