Ankara'da dehşet

17 Nisan 2024 Çarşamba 13:10
Ankara'da dehşet

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve ardından defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu.

Olay, saat 03.00 sıralarında Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi 503. Sokak'ta bulunan Nur Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre B.A. (38), 9 yıl önce boşandığı ve hala birlikte yaşamaya devam ettiği V.D.'yi adlı kızının da evde olduğu sırada önce başından keserle yaraladı. Ardından eşini defalarca bıçaklayan B.A. kızı ve suç aletiyle polise teslim oldu. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde V.D.'nin cesediyle karşılaştı. Eski eşi tarafından öldürülen adamın cesedi, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Daha önceden birçok kez suça karıştığı bildirilen V.D.'nin ise 3 ay önce eşini bıçakladığı ama B.A.'nın şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.